Nov 2014,
we hebben ’n erg leuke groep, ook dankzij de enthousiaste manier van lesgeven!!
Ik was ’n half jaartje gestopt met lessen, maar vind ’t dit seizoen weer helemaal top.
Ik ben zeker van plan door te gaan, Mjn partner was ook enthousiast.
Groetjes, tot dan,
L.

Februari 2015,
Mijn man en ik zijn vorig jaar na lange tijd weer begonnen met wekelijks een uurtje dansen.  Niet zomaar een uurtje dansen maar een uurtje gezellig en ontspannen salsa dansen bij Salsa Patti.
Of je nu een geoefend danser bent of een beginneling, (zoals wij)  je kunt er door de individuele aandacht die je in de groepslessen van de 2 leraren krijgt al snel een echt dansje van maken.  Het maakt dan ook helemaal niet uit of je groot, klein, dik,dun,oud of jong bent. In de groepsles heb je dansplezier met iedereen. Een aanrader voor iedereen die op het ritme van heerlijke muziekklanken onder professionele begeleiding de juiste salsa passen wil leren. Wij doen t in ieder geval met veel plezier!

Gr Meriam

April 2015,
Ik ga zeker door. Salsa is een mooie dans om te dansen waardoor ik er zelf al mee door wil gaan. De sfeer in de groep is super gezellig. En de enthousiasme en de manier van les geven houdt je bezig! Dit doen John, Celina en Hedy op een leuke en leerzame manier waardoor je wordt gemotiveerd om verder te gaan!

Rianne

Juni 2015,
Ik heb (geheel en gedeeltelijk) de beginnerscursus gevolgd bij drie andere bekende scholen binnen Eindhoven. Echter de lessen van John en Hedy steken met kop en schouders uit boven de lessen van deze andere dansscholen. Het onderscheid zit in de tijd en de gedetailleerdheid waarmee de figuren worden uitgelegd. Het is duidelijk en er wordt goed gefocust op de moeilijkheden. In plaats van het afdraaien van een vooraf bepaald programma worden de keuzes afgestemd op het niveau van de groep en dat is heel fijn. Als bij herhaling blijkt dat een onderdeel niet goed uitgevoerd wordt, dan volgt er extra aandacht alvorens verder wordt gegaan. Ook de combinatie met het steeds oefenen van technieken is fijn. Het meedansen met de cursisten is erg leerzaam. Ook de speciale aandacht voor het aangeven is heel effectief. Dat mis je bij de andere dansscholen. Tot slot zijn John en Hedy erg vriendelijke en heel toegankelijke mensen waardoor je je thuis voelt. Ze hebben niet de neiging om steeds te laten zien hoed goed ze zijn (wat de docenten van de andere dansscholen zeker hebben), hoewel ze zeker goed kunnen dansen. Ze blijven gewoon en leven zich in in de situatie van de cursisten waardoor je een soort eenheidsgevoel / familiegevoel krijgt, dat uit zich ook in de hapjes en drankjes die ze soms bij gelegenheid meenemen. Die niet zakelijke maar sociale kant maakt het heel prettig. Mijn compliment, ga zo door!

Jack

Mei 2016,

Ik heb jarenlange ervaring met stijldansen. Ik heb verschillende Europese dansdocenten van verschillende niveaus meegemaakt. Vorig jaar besloot ik om Salsa te gaan leren. Ik ben bij alle Salsa scholen in de regio geweest. John is de beste Salsa docent. Zijn dansniveau steekt boven allen uit.  Zijn dansstijl, manier van lesgeven, rust, persoonlijke aandacht in de les en uitstraling maken hem een bijzondere leraar die ook als mens betrokken is bij je vooruitgang in de lessen. Hij is één van de weinigen die “do care about you” op de dansvloer. Je Salsa is zijn product, zijn visitekaartje. Hij zorgt dat je echt léért en na de lesuur een verschil in je vooruitgang voelt. Wil je echt Salsa leren? Zoek niet verder. Kies voor John.
 
Philippe