workshop

Groepsuitjes en vrijgezellenparties

Heb je iets te vieren of zomaar zin in een feestje, dan zijn onze groepsuitjes misschien een idee!

Dansschool Salsapati is gespecialiseerd in het verzorgen van leuke avondjes uit voor grote maar ook voor kleinere groepen zoals vrijgezellenfeestjes.
Of het nu gaat om een avondvullend programma, teambuilding of een gezellig uurtje  dansen, het kan allemaal bij onze groepsuitjes.

Salsa Workshop

Salsa is onze specialiteit! Op deze swingende latin muziek leren wij jullie salsa dansen. In onze salsa workshop leer je op toegankelijke en vrolijke wijze de basispassen en enkele variaties van de salsadans. Naast het aanleren van de pasjes staat zéker ook plezier centraal! Lekker lachen met elkaar en op een andere, bruisende manier met elkaar in beweging komen. Klik voor meer info en tips:  WORKSHOPS.

Vrijgezellenparty

Gaat een vriendin, zus of ander vrouwelijk familielid van jou binnenkort trouwen, en ben jij op zoek naar een bruisende invulling voor haar vrijgezellenfeest? Wij zijn specialist in salsa workshops voor een vrijgezellenfeest en zorgen voor een uitbundige workshop. Als inhoud voor de dansworkshop kun je kiezen uit een salsa workshop of salsa ladystyling workshop of een salsa latin mix workshop (al dan niet met een diner erbij) Meer info en tips: WORKSHOPS.

Dance and Dining

Kijk ook eens naar onze salsa-arrangementen “DANCE AND DINING”, een combinatie van een salsaworkshop met een etentje.
Uw uitje start direct met swingende heupen en al snel wordt duidelijk wat de bedoeling is: Let’s Salsa! Ons enthousiaste danskoppel leert u de fijne kneepjes van deze opzwepende dans.  U kunt eventueel ook kiezen voor een workshop merengue.
Daarna (of ervoor kan ook) een heerlijk diner in een van onze restaurants naar keuze.

Een heerlijk avondje uit dus, inclusief een 3 gangen-menu en een swingende salsa-workshop al vanaf € 27,50 per persoon.

Teambuilding

Ook voor een avondje uit met uw team hebben wij een leerzaam en toch gezellig uitje: TEAMBUILDING
Zoals u ziet, er is voor al uw familiefeesten, teamuitjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten en andere groepsuitjes…een passend avondje uit!

Informeer naar alle mogelijkheden: 040-2513090 / 06 10841653 of mail naar info@salsapati.nl

foto-pagina-cursusgeld