3

TEAMBUILDING

Waarom dansen als teambuilding?

Salsa dansen leent zich perfect voor een leuke en leerzame teambuilding activiteit!
Geen droge stof maar onder het genot van gezellige muziek, lekker aan de slag met elkaar.
Bij dansen is elkaar aanvoelen en leiding geven van groot belang.
Je leert niet alleen figuurtjes aan maar de heer leert de dame te leiden en zij leert te volgen wat hij aangeeft en weet zodoende welke kant ze op moet en wat ze moet doen.

In een gezellige en ontspannen sfeer staan al dansend centraal in deze workshop:

– leiding geven en leiding ontvangen
– samenwerking
– lichaamstaal
– elkaar beter begrijpen en aan leren voelen
– bevorderen van een positieve groeps-sfeer
– stimuleren van creativiteit

salsa 6 kl

De salsadans en -muziek worden gebruikt als basis voor de workshops, echter in de praktijk gaat het om veel meer dan alleen om dansen. Een oefening is bijvoorbeeld, het tegenover elkaar staan en ervaren hoe de een leiding geeft en de ander volgt, om vervolgens van rol en/of partner te wisselen en deze ervaringen te delen. Op deze manier wordt het leiding geven en krijgen op een totaal andere wijze belicht dan op de werkvloer. Je hoeft dus niet te kunnen dansen en iedereen van jong tot oud kan meedoen.

En…het is gewoon erg leuk om te doen…lekker met elkaar bewegen en contact maken met je collega’s is erg leuk en net even wat anders!

Voor wie?

Salsapati teambuilding workshop is er voor jong en oud. Wij werken voor groepen vanaf 8 personen. De workshops worden altijd op maat gemaakt. Zo is het mogelijk om een workshop voor alleen managers te organiseren of workshops voor meerdere afdelingen in het bedrijf.

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie. Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u.